HOUSE PARTY

KUĆNA ŽURKA - VEČERAS U 21H

  • 00Sati
  • 00Minuta
  • 00Sekundi

Da li ste spremni za jedinstvenu i do sada nikad organizovanu kućnu žurku, pečemo prase i ćurku!?

ĆEVUP HOUSE PARTY!

Spremite se za brzu vožnju hitova iz 2000. godina i vreme kada je Baki B3 bio blokiran, Željko Joksimović dominirao scenom, Bijonse i dalje bila član grupe Destiny’s Child, a Knez je bio… KNEZ! Da, u pravu ste, u to vreme devojku Denija Boneštaja roditelji nisu puštali napolje u zezanje…

Na ovoj stranici se okupljamo u 21h gde ćete moći da slušate muziku, da se dopisujete i pišete predloge pesama. Ufrur na žurku je želja za zez , najudobnija treša ili možda čak da se spremite za izlazak. S obzirom da ne možemo u provod i da smo gajbi, moramo nekako da se zabavimo, a i da se dobro provedemo.

Ukoliko su vam detinjstvo obeležili Željko Joksimović, Ana Nikolić, Rijana, popularni evrovizijski izvođači, ako ste preko Infrareda na telefone prebacivali „My Number One“, „Telo Vreteno“, „Crveni Lak“ ili “ Candy Shop“ onda je ovo prava žurka za vas!

Pozivamo vas da sa nama podelite najgotivnije fotke iz vašeg detinjstva na vašem Instagram profilu uz hashtag #cevuphouseparty. Najjaču fotku nagradićemo klopom.

Možda upoznate svoju dragu ili dragog večeras, ko zna…

Žurka počinje večeras u 21h, a traje dok ne krene after. 😛 Spremite piće i klopu, okupite ekipu na sajtu i žurka može da počne!

Za vas pesme pušta ĆEVUP HOUSE TIM.

TI POZOVI DRUGARICE, A MI POZVAĆEMO DRUGOVE!